Νυφικά στο Ηράκλειο Κρήτης

Αξεσουάρ Νύφης στο Ηράκλειο

Φωτογράφιση Γάμου στο Ηράκλειο Κρήτης

Νυφικά Φορέματα στο Ηράκλειο

 

Υπάρχουν λίγα πράγματα έως κανένα που να είναι πιο συναρπαστικά για μια νύφη από την αγορά του νυφικού. Η εύρεση του νυφικού μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές... Αν θέλετε κάτι το οποίο θα ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ, αλλά και τον προϋπολογισμό σας, ελάτε στο Εν Λευκώ και μαζί θα βρούμε το νυφικό που ονειρευτήκατε, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Οι τιμές για αγορά νυφικού ποικίλλουν, όπως και για την ενοικίαση. Μη διστάσετε να έρθετε στο Εν Λευκώ, θα βρείτε σίγουρα κάποιο νυφικό που να σας ταιριάζει και αυτό, αλλά και η τιμή του! Ακόμη κι αν έχετε λίγα χρήματα διαθέσιμα, θα φροντίσουμε να σας δειγματίσουμε όλα τα νυφικά που αντιστοιχούν στο δικό σας προϋπολογισμό.

 

Σε εμάς θα βρείτε νυφικά φορέματα από τους παρακάτω οίκους:

Έλληνες σχεδιαστές: COSTANTINO, MARIO BITZANI, ALEXANDER COLLECTIONS

Διεθνείς σχεδιαστές: JUSTIN ALEXANDER BRIDAL, SINCERITY BRIDAL, SWEETHEART GOWNS, LILLIAN WEST, POLLARDI, LILLY, CHIC NOSTALGIA, MARK & LESLEY, BIANCO EVENTO, CATHERINE DEANE, ZETTERBERGE.

  

10 λόγοι για να επιλέξετε το νυφικό σας από το Εν Λευκώ !

 

Σας δειγματίζουμε νυφικά με τη σιγουριά της 20ετούς εμπειρίας μας στο χώρο.

Επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο διεθνείς εκθέσεις απ' όπου επιλέγουμε για τη συλλογή μας τα καλύτερα νυφικά φορέματα της Ευρώπης.

Διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα στην Κρήτη τα μοναδικά νυφικά του ελληνικού οίκου COSTANTINO.

Διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα στην Κρήτη τα νυφικά των οίκων POLLARDI, MARK & LESLEY, BIANCO EVENTO & ZETTERBERGE.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους νυφικών για μεγάλα μεγέθη.

Τα περισσότερα νυφικά μας προσαρμόζονται πάνω σε κάθε νύφη που διανύει εγκυμοσύνη.

Μαζί με την ενοικίαση ή αγορά του νυφικού σας, σας ενοικιάζουμε δωρεάν το νυφικό πέπλο που θα επιλέξετε.

Μαζί με την ενοικίαση ή αγορά του νυφικού σας, σας ενοικιάζουμε δωρεάν δύο φορεματάκια για παρανυφάκια.

 Σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από δύο παρανυφάκια μπορείτε να ενοικιάσετε περισσότερα φορέματα. Εάν έχετε παραγαμπράκια, από εμάς μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα ρούχα για παραγαμπράκια σε καλές τιμές.

Οι νύφες που ντύνουμε φεύγουν με χαμόγελο και έχουν να πουν τα καλύτερα για εμάς!

 

 

Είναι μεγάλη πρόκληση αν θα αγοράσεις έτοιμο νυφικό ή αν θα το ράψεις!
Αν αγοράσεις ή ενοικιάσεις έτοιμο νυφικό, βλέπεις το αποτέλεσμα και είσαι σίγουρη για το φόρεμα και το κατά πόσο ταιριάζει επάνω στο δικό σου σώμα. Στη περίπτωση, όμως, που μπαίνεις στη διαδικασία να το ράψεις για να είναι πιο οικονομικό, ρισκάρεις το αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί και ίσως να μη σου αρέσει τελικά.
Εγώ νομίζω πως το νυφικό μου θα είναι πιο οικονομικό αν το ράψω σε μοδίστρα...
Παρόλο που με μια πρώτη εκτίμηση το νυφικό σας μπορεί να φαίνεται πιο οικονομικό αν ραφτεί σε μοδίστρα, σκεφτείτε τα εξής: Εκτός από το νυφικό φόρεμα, θα χρειαστείτε ίσως πέπλο, νυφικά αξεσουάρ, καθώς και ρουχαλάκια για να ντύσετε τα παρανυφάκια/παραγαμπράκια. Έτσι, το συνολικό κόστος μπορεί άμεσα να αυξηθεί πέραν του αρχικού προϋπολογισμού σας.
Πριν απευθυνθείτε αλλού, σκεφτείτε πως πλέον στο Εν Λευκώ έχουμε ανανεώσει τη γκάμα των νυφικών φορεμάτων που διαθέτουμε, και, παρόλο που δεν έχουμε "ταμπέλες" του τύπου "Τιμές από...", μπορείτε να βρείτε καινούριο νυφικό φόρεμα για αγορά κάτω από 1000 ευρώ. Ακόμη και αν εσείς έχετε επιλέξει να ράψετε το νυφικό σας φόρεμα, το Εν Λευκώ πάλι μπορεί να σας εξυπηρετήσει, καθώς μπορείτε να αγοράσετε από εμάς μόνο τα φορεματάκια για τα παρανυφάκια/παραγαμπράκια σας!

 

Επώνυμα Νυφικά Φορέματα 2020 Ηράκλειο Κρήτης

 

Ραντεβού για πρόβα νυφικού, Εν Λευκώ - Ηράκλειο

...share this!

 
 

Σετ Κουμπάρου στο Ηράκλειο

Προσκλήσεις Γάμου στο Ηράκλειο

Μπομπονιέρες Γάμου στο Ηράκλειο

Αυτή η ιστοσελίδα, όπως σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, χρησιμοποιεί cookies. Αν είστε εντάξει με αυτό, απλώς συνεχίστε την πλοήγησή σας.