Βάπτιση κοριτσιού στο Ηράκλειο

Βάπτιση Αγοριού στο Αγοριού

Πλήρες Πακέτο Βάπτισης για Νονούς

 

Επίδοξοι νονοί, μη διστάσετε καθόλου να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να ρωτήσετε ποιο βαπτιστικό πακέτο ταιριάζει στα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε!
Βαπτιστικά στο Ηράκλειο

Στο Εν Λευκώ θα βρει κάθε νονός ή νονά όλα αυτά που συνθέτουν μια παραμυθένια βάπτιση.  Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ολοκληρωμένες προτάσεις για τα βαπτιστικά αλλά και το στολισμό της βάπτισης. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα βαπτιστικών τα κατάλληλα είδη για το ύφος και το στυλ της δικής σας βάπτισης.  Διαθέτουμε βαπτιστικά είδη και ρουχαλάκια των οίκων BABY U ROCK (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), BABY BLOOM, DREAMWISH, BAMBOLINO, DESIGNER'S CAT (CAT IN THE HAT), ANNA SIATRA, CELIA KRITHARIOTI & LAPIN HOUSE, ακόμη και σε μεγάλα μεγέθη. Επίσης  θα βρείτε πολυάριθμα διακοσμητικά στοιχεία, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνα που σας ενδιαφέρουν και να διακοσμήσετε μόνοι σας την εκκλησία, αλλά και το χώρο της δεξίωσης. Ελάτε να συζητήσουμε πως μπορείτε, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, να οργανώσετε την τέλεια βάπτιση για το μικρό σας αγγελούδι!

Περί... μαρτυρικών!
Παρόλο που είναι από τα πιο ασήμαντα έξοδα συνήθως, αν μιλάμε για λίγους καλεσμένους, το κόστος μιας βάπτισης αυξάνεται σημαντικά εάν ο αριθμός των καλεσμένων αγγίζει τα 500 - 1000 άτομα. Σε αυτή την περίπτωση, αν έχετε διαθέσιμο χρόνο, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε πως θα προμηθευτείτε τα υλικά κατασκευής και πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα μαρτυρικά για τη βάπτιση του παιδιού, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

Κάποιοι νονοί/ές θέλουν να φτιάξουν οι ίδιοι ένα μέρος από τα απαραίτητα πράγματα που θα χρειαστεί η βάπτιση του παιδιού. Εμείς, στο Εν Λευκώ, μπορούμε να "σπάσουμε" τα βαπτιστικά πακέτα και να σας προμηθεύσουμε με ότι ακριβώς χρειάζεστε.
Εάν, λοιπόν, έχετε φτιάξει ήδη ένα κουτί για τη βάπτιση, μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα βαπτιστικά ρουχαλάκια!

 

Επώνυμα Παιδικά ΡούχαΕπώνυμα παιδικά ρούχα eshop Ηράκλειο

Βάπτιση Αγοριού

Αυτή η ιστοσελίδα, όπως σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, χρησιμοποιεί cookies. Αν είστε εντάξει με αυτό, απλώς συνεχίστε την πλοήγησή σας.