Νυφικά Φορέματα στο Ηράκλειο

 

Υπάρχουν λίγα πράγματα έως κανένα που να είναι πιο συναρπαστικά για μια νύφη από την αγορά του νυφικού. Η εύρεση του νυφικού μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές... Αν θέλετε κάτι το οποίο θα ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ, αλλά και τον προϋπολογισμό σας, ελάτε στο Εν Λευκώ και μαζί θα βρούμε το νυφικό που ονειρευτήκατε, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Οι τιμές για αγορά νυφικού ποικίλλουν, όπως και για την ενοικίαση.

 

Σε εμάς θα βρείτε νυφικά φορέματα από τους παρακάτω οίκους:

Έλληνες σχεδιαστές: COSTANTINO, MARIO BITZANI

Διεθνείς σχεδιαστές: JUSTIN ALEXANDER BRIDAL, SINCERITY BRIDAL, SWEETHEART GOWNS, LILLIAN WEST, POLLARDI, LILLY, CHIC NOSTALGIA, MARK & LESLEY, BIANCO EVENTO, CATHERINE DEANE, ZETTERBERGE, ALEXANDER COLLECTIONS. 8 λόγοι για να επιλέξετε το νυφικό σας από το Εν Λευκώ !


✓ Σας δειγματίζουμε νυφικά με τη σιγουριά της 20ετούς εμπειρίας μας στο χώρο.
✓ Επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο διεθνείς εκθέσεις απ' όπου επιλέγουμε για τη συλλογή μας τα καλύτερα νυφικά φορέματα της Ευρώπης.
✓ Διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα στην Κρήτη τα μοναδικά νυφικά του ελληνικού οίκου COSTANTINO.
✓ Διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα στην Κρήτη τα νυφικά των οίκων POLLARDI, MARK & LESLEY, BIANCO EVENTO & ZETTERBERGE.
✓ Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους νυφικών για μεγάλα μεγέθη.
✓ Τα περισσότερα νυφικά μας προσαρμόζονται πάνω σε κάθε νύφη που διανύει εγκυμοσύνη.
✓ Eνοικίαση ή αγορά του νυφικού σας.
✓Σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από δύο παρανυφάκια μπορείτε να ενοικιάσετε περισσότερα φορέματα. Εάν έχετε παραγαμπράκια, από εμάς μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα ρούχα για παραγαμπράκια σε καλές τιμές.

Είναι μεγάλη πρόκληση αν θα αγοράσεις έτοιμο νυφικό ή αν θα το ράψεις!
Αν αγοράσεις ή ενοικιάσεις έτοιμο νυφικό, βλέπεις το αποτέλεσμα και είσαι σίγουρη για το φόρεμα και το κατά πόσο ταιριάζει επάνω στο δικό σου σώμα. Στη περίπτωση, όμως, που μπαίνεις στη διαδικασία να το ράψεις για να είναι πιο οικονομικό, ρισκάρεις το αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί και ίσως να μη σου αρέσει τελικά.

 

 

 

Επώνυμα Παιδικά ΡούχαΕπώνυμα παιδικά ρούχα eshop Ηράκλειο

This website uses cookies, like almost all websites. If that’s okay with you, just keep browsing.